Ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών δικτύου τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη

Είμαστε η Circet, ο νούμερο 1 πάροχος υπηρεσιών τηλεπικοινωνιακού δικτύου στην Ευρώπη και ένας σημαντικός παράγοντας της ταχέως αναπτυσσόμενης παγκόσμιας τηλεπικοινωνιακής βιομηχανίας που τροφοδοτείται από μαζικές επενδύσεις σε σταθερή και κινητή υψηλής ταχύτητας συνδεσιμότητα. Είμαστε πρωτοπόροι στην παροχή λύσεων με το κλειδί στο χέρι και των το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο εξατομικευμένων υπηρεσιών κυμαίνεται από μηχανική έως ανάπτυξη δικτύου, εγκατάσταση και συντήρηση - σε όλες τις τεχνολογίες.

Με δραστηριότητες στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, η εταιρεία μας εξυπηρετεί κορυφαίους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και κατασκευαστές, κυβερνήσεις και τοπικούς φορείς που εργάζονται για τη γεφύρωση του αγροτικού ψηφιακού χάσματος, ιδιωτικών και κυβερνητικών μεγάλων εταιρειών, καθώς και έξυπνων πόλεων που διαθέτουν υποδομές δικτύου.

Από τη δημιουργία της, η Circet κερδίζει δυναμική με βάση την ισχυρή τεχνογνωσία της και βασική εστίαση στην ικανοποίηση των πελατών. Ένας εμπιστευμένος συνεργάτης για έργα τηλεπικοινωνιών, η εταιρεία μας έχει επιδείξει πολύ σταθερή οργανική και εξωτερική ανάπτυξη και έχει συγχωνεύσει της δυνάμεις της με πολλές κορυφαίες επιχειρήσεις στην αγορά τα τελευταία χρόνια.