Ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών δικτύου τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη

Είμαστε η Circet, ο νούμερο 1 πάροχος υπηρεσιών τηλεπικοινωνιακού δικτύου στην Ευρώπη και ένας σημαντικός παράγοντας της ταχέως αναπτυσσόμενης παγκόσμιας τηλεπικοινωνιακής βιομηχανίας που τροφοδοτείται από μαζικές επενδύσεις σε σταθερή και κινητή υψηλής ταχύτητας συνδεσιμότητα. Είμαστε πρωτοπόροι στην παροχή λύσεων με το κλειδί στο χέρι και των το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο εξατομικευμένων υπηρεσιών κυμαίνεται από μηχανική έως ανάπτυξη δικτύου, εγκατάσταση και συντήρηση - σε όλες τις τεχνολογίες.

Με δραστηριότητες στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, η εταιρεία μας εξυπηρετεί κορυφαίους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και κατασκευαστές, κυβερνήσεις και τοπικούς φορείς που εργάζονται για τη γεφύρωση του αγροτικού ψηφιακού χάσματος, ιδιωτικών και κυβερνητικών μεγάλων εταιρειών, καθώς και έξυπνων πόλεων που διαθέτουν υποδομές δικτύου.

Από τη δημιουργία της, η Circet κερδίζει δυναμική με βάση την ισχυρή τεχνογνωσία της και βασική εστίαση στην ικανοποίηση των πελατών. Ένας εμπιστευμένος συνεργάτης για έργα τηλεπικοινωνιών, η εταιρεία μας έχει επιδείξει πολύ σταθερή οργανική και εξωτερική ανάπτυξη και έχει συγχωνεύσει της δυνάμεις της με πολλές κορυφαίες επιχειρήσεις στην αγορά τα τελευταία χρόνια.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ CIRCET HELLAS

ΑΠΟΨΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ CIRCET HELLAS

ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ CIRCET HELLAS

ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ CIRCET HELLAS

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ CIRCET ACADEMY

ΑΠΟΨΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

ΧΩΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ CIRCET HELLAS

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ CIRCET ACADEMY

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ CIRCET HELLAS

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ CIRCET HELLAS

ΑΙΘΟΥΣΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ / ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ CIRCET HELLAS

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ CIRCET ACADEMY

ΧΩΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ CIRCET HELLAS - CIRCET ACADEMY

Η CIRCET στην Ελλάδα

Τώρα στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής μας Circet Hellas από τις αρχές του 2020, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προτείνουμε το μεγάλο και καινοτόμο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών μας προς τις ελληνικές υπηρσίες δημόσιας διοίκησης, τους εργολάβους και τους βασικούς πρόχους της αγοράς τηλεπικοινωνιών.

Σε πλήρη λειτουργία από τα τέλη Ιουλίου 2020, η Circet Academy που εδρεύει στο δήμο Γέρακα της Αθήνας θα εκπαιδεύει Έλληνες εργαζομένους για την ελληνική αγορά και για τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας σε όλο τον κόσμο.

Θα αναβαθμίσουμε ήδη ειδικευμένους εργαζομένους ή θα μεταφέρουμε σε τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών άτομα που αναζητούν νέες ευκαιρίες.